Persona coneguda

Aquí us deixem un parell d’apartats necessaris per aconseguir més contacte amb algú:

  • Primer pas: Conèixer a la persona d’alguna forma, sigui directament o indirectament. Ja que si no coneixes a la persona de res, és molt estrany començar a parlar-li així com si res. Hauries de formar part de la seva classe, en el cas que estigui a l’institut, o també pots formar part del seu treball, el punt està a tindre alguna connexió i tema del qual parlar.
  • Segon pas: Un cop tens aquest contacte, has de trobar una situació amb la qual puguis mantenir contacte verbal de qualsevol mena amb la persona, i has de crear un interès en aquella persona, has d’aconseguir que es fixi en tu. També, de mica en mica, pots anar treien certes mirades, amb les intencions que tu vulguis, però normalment amb intenció de seduir a la persona, ja sigui perquè tu vols donar aquesta imatge a la gent, o perquè vols aconseguir alguna cosa amb aquesta persona.
  • Tercer pas: Un cop has aconseguit aquest interès ja pots veure a la persona i conèixer-la tal com és, un cop estàs aquí ja tu decideixes el que vols fer amb aquesta persona. Sigui ser la teva amiga, sigui amb altres intencions, el que vulguis.